Как да ... ?
За всеки собственик или управител на ресторант, пицария, кафене, бирария и всички заведения с обслужващ персонал седи въпроса,
"Как да увелича клиентите и приходите със същия ресурс с който разполагам ?".
Отговора не е еднозначен, но с оптимизация на процесите, вътрешна организация и ефективното управление на наличностите сте във вярната посока.
Софтуерно решение от PRSystem
Ние можем да Ви предложим софтуерно решение отговарящо напълно на Вашите нужди.
Добри практики
Ще ви споделим и добрите практики, прилагани от големите в бранша в страната и чужбина. Имаме необходимия опит и идеи.
Влезте в 21-ви век, време е. Конкуренцията не “спи”.
Необходими функционалности на система за търговия и обслужване от PRSystem
Предлагаме Ви най-необходимите базови функционални за този бранш:
Управление на стоковите наличности като това включва доставки, продажби, фактуриране, вътрешни операции, брак, трансфер на стоки между обекти и нива на достъп.
Различни възможности за отстъпки включително тип Happy Hour (фиксиран старт и край).
Смарт телефон за обслужване
Всичко това и още буквално е винаги в ръцете Ви по всяко време и място.Вземате решения от мястото на зареждане на стока при Вашите партньори, от склада в който пазарувате.
Разполагате с подробна информация за движение на стоки, наличност и цени, ценообразуване и много други, всичко това в реално време, навсякъде и по всяко време.
Без допълнителни разходи.
Работни места без допълнително заплащане
Работите и следите в реално време през всяко устройство с браузър без необходимост от инсталация и без да Ви ограничаваме за брой използвани устройства.
Обслужващия персонал работа чрез смарт телефон.
Сервитьорите работят през какъвто и да е смарт телефон, като с това едновременно могат да ползват и компютър при необходимост. Поръчки, плащане всичко от ръка на мига.
Плащане през смарт телефон.
Електронен обмен на информация между сервитьор, кухня и бар.
Бар и кухня получават своевременна информация на специализиран интерфейс за поръчките по маси и сервитьори. Те от своя страна ще информират сервитьорите при готовност.
Сервитьора взема поръчки и сервира на правилната маса и правилните поръчани ястия и питиета, без грешка.
Наблюдение в реално време.
В реално време следите свободни и заети маси, брой и стойност на отворените сметки и маси, обороти по обекти и служители.
Специализирани и персонални доработки.
Ако имате интересни идеи с радост ще ги обсъдим и реализираме персонално за Вас.
© PRSystem
2024
- Създатели PRSystem
- Дизайн PRSystem
- +359 894 411 045
- Facebook/Meta
- YouTube
- 2019-2024
- 9:18:43